Inloggen

Dokter Peer van huisarts Stefan van Rooijen

Bron: Dokter Peer • Gisteren
Binnenkort verschijnt een kinderboek van huisarts Stefan van Rooijen, tevens bestsellerauteur en social influencer, met een missie om heel Nederland gezonder te maken.

Dokter Peer & zijn vriendjes op avontuur in de magische Fruitvallei is een speels antwoord op onze ongezonde leefomgeving en een betoverende volgende stap in Huisarts Stefans missie naar een gezond Nederland.
Huisarts Stefan van Rooijen, presenteert samen met zijn dochter Elin Dokter Peer & zijn vriendjes op avontuur in de magische Fruitvallei.
Dit kinderboek biedt kinderen én ouders op een speelse manier inzicht in gezonde voeding, juist in een tijd waarin ongezonde keuzes vaak de overhand hebben.

"Met dit boek willen we kinderen op een leuke manier bewust maken van het belang van gezonde voeding. We hebben het verhaal volgestopt met humor, avontuur en leerzame momenten die zowel kinderen als ouders zullen aanspreken." - Huisarts Stefan

"Dokter Peer en zijn vriendjes zijn heel grappig en wij weten nu hoe je een buikje blij en gezond kunt houden!" - Elin (5jaar)

Een relevant en actueel boek
Gezonde voeding voor kinderen is relevanter dan ooit. In een wereld waarin 10 miljoen Nederlanders kampen met chronische gezondheidsproblemen, legt dit kinderboek op speelse wijze de nadruk op de voordelen van gezond eten. Dokter Peer biedt een positieve manier om samen met kinderen over gezond eten te praten.

Huisarts Stefans missie om Nederland gezonder te maken gaat nu verder
Huisarts Stefan is bekend van Fit4Surgery, Fit4Life en Plan je fit, programma’s die vele Nederlanders helpen bij een gezondere leefstijl. Met dit kinderboek richt hij zich nu op de allerkleinsten. Samen met zijn dochter Elin bedacht hij een avontuurlijk verhaal waarin Dokter Peer en zijn vriendjes, zoals Bob Banaan en Piet Patat, op speelse wijze leren wat gezonde voeding is. Het boek bevat humor, prachtige illustraties, kleurplaten en recepten voor het hele gezin.

Over Dokter Peer
• Leren en doen: Praktische tips en recepten zoals spinaziepannenkoeken om samen te maken.
• Speelse illustraties: Kleurrijke tekeningen en activiteiten maken het boek levendig.
• Een persoonlijk project: Gecreëerd door Huisarts Stefan en zijn dochter Elin. Extra aansprekend voor jong en oud.

Het lanceringsevent vindt plaats op 3 november 2024 om 10:00 uur in 't Kwartier in Asten. Tijdens dit evenement is er een voorleessessie, een kleurwedstrijd en een live Q&A met Dr. Stefan en Elin zijn. Gratis aanmelden via www.dokterpeer.nl

Over Huisarts Stefan van Rooijen
Dr. Stefan van Rooijen is huisarts en een expert op het gebied van leefstijl en gezondheid. Hij promoveerde op de Fit4Surgery-methode, een wetenschappelijk onderbouwd programma dat patiënten wereldwijd helpt fitter te zijn voor operaties. Hij is een van de artsen die via @doktersvandaag en @huisartsstefan (40k+ volgers) betrouwbare antwoorden geeft op veel gestelde vragen. Met zijn stichtingen Fit4Surgery en Fit4Life, en initiatieven zoals Plan je fit en zijn nieuwste project Dokter Peer, richt Dr. Stefan zich op alle generaties om Nederland op elke mogelijke manier gezonder te maken.

Dokter Peer & zijn vriendjes op avontuur in de magische Fruitvallei
Stefan en Elin van Rooijen | verschijnt 3 november | verkrijgbaar via www.dokterpeer.nl | € 10,- | Hardcover
www.dokterpeer.nl